Česta pitanja

Kako biste se registrirali na sustav edukacije ePharma Akademija, potrebno je unijeti svoje ime i prezime, važeću e-mail adresu, kontakt broj, grad/mjesto, naziv županije, broj licence i odabranu lozinku.

Nakon registracije, ubrzo ćete dobiti e-mail s linkom kojeg je potrebno kliknuti kako biste potvrditi vlastiti e-mail i aktivirali svoj profil.

Edukacije dostupne na platformi ePharma Akademija su postavljene u obliku webinara.

Webinari se prikazuju u unaprijed definiranom terminu (za ostvarivanje bodova), nakon čije projekcije imate pristup svim materijalima u trajanju od 7 dana.

Nije se potrebno prijavljivati na svaku temu.

Tema webinara, vidljiva je u onom trenutku kada je webinar i najavljen. Temi može pristupiti svaki korsnik koji se uspio registrirati i prijaviti u sustav. 

Korisnik može u trenutku birati hoće li poslušati temu broj 1 i (ili) temu broj 2. 

Bodove možete prikupiti ako ste odslušali minimalno 80% edukacija unutar jedne teme.

Svaka edukacija sadrži minimalno 10 pitanja. Da biste prikupili bodove, morate odgovoriti barem 60% točno na zadana pitanja.

"Aktivne teme" je nužno odslušati i položiti u unaprijed definiranom terminu prikazivanja jer u protivnom sudionik neće imati pravo na ostvarivanje bodova. 

Ako ste zadovoljili sve kriterije za ostvarivanje bodova, o tome ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Ostvarene bodove možete provjeriti unutar vlastitog profila.

Svaki korisnik ima pravo sudjelovati u Hall of fame sustavu nagrađivanja.

Hall of fame funkcionira tako da sustav odabere 5 najaktivnijih magistri unutar teme, koje rangira po sljedećim kriterijima:

1. prosjek uspješnosti na provjeri znanja

2. brzina odgovaranja na postavljena pitanja

3. brzina pristupanja provjeri znanja

Ime i prezime magistre ili magistra, bit će vidljivo klikom na „Hall of fame“ u gornjem desnom izborniku.

Najaktivniji korisnici će biti i adekvatno nagrađeni, o čemu će biti obaviješteni naknadno putem e-maila.

Korisnik ima pravo sudjelovati u Hall of fame sustavu nagrađivanja samo ako je odslušao predavanja i položio provjeru znanja u najavljenom terminu edukacije.

Korisnik koji je prihvatio uvjete korištenja i pravila sudjelovanja te se registrirao, pristao je na javnu objavu gore navedenih podataka koji će biti vidljivi svim registriranim korisnicima sustava za edukaciju ePharma Akademija.

Korisnici će svakog tjedna moću ostvariti i dodatne bodove koji nisu ni na koji način vezani za bodovanje od strane Hrvatske ljekarničke komore. Prikupljene bonus bodove, korisnik može zamijeniti za artikle po želji iz ponude e-Pharma Akademije. Korisnik će prikupljati bodove prisustvovanjem na live webinaru, ali i naknadnim pregledom teme, u slučaju da nije stigao prisustvovati webinaru u najavljenom terminu.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje.

Slažem se