Kako sudjelovati?

Dobrodošli na online stručna predavanja za magistre farmacije!

Da biste pristupili predavanjima i ostvarili bodove Hrvatske ljekarničke komore, za početak je potrebna Vaša registracija na online sustav edukacije.

REGISTRACIJA i prijava korisničkog profila

U gornjem desnom uglu pritisnite „Registracija“ i unesite tražene podatke. Polja označena crvenom zvjezdicom su obavezna.

Pri dnu registracije, nakon što ste pročitali „Uvjete korištenja i pravila privatnosti“, označite zadano polje kao znak slaganja s pročitanim.

Klikom na gumb „Registriraj se“, završili ste proces registracije.

Potvrdu uspješne registracije ubrzo ćete dobiti putem e-mail adrese.

Od sada, prilikom svakog ponovnog dolaska na ePharma Akademiju, svoju prijavu vršite pritiskom na „Prijava“ u gornjem desnom uglu. Upisom e-mail adrese i odabrane lozinke te pritiskom gumba Prijava, ulazite u svoj korisnički profil, što omogućava vašu daljnju edukaciju.

EDUKACIJA

Nakon prijave, u glavnom izborniku odaberite „Teme“.  Unutar odabranog sadržaja, prikazat će se „Aktivne teme“ i „Arhiva“.  

„Aktivne teme“ su teme predstavljene u aktualnom tjednu. Svaka tema sadrži maksimalno 6 predavanja.

Ako želite ostvariti bodove od Hrvatske ljekarničke komore, odaberite opciju „Aktivne teme“.

Odaberite temu koja vas interesira. Klikom na „Započni“, započinjete svoju edukaciju.

Da biste ostvarili bodove, edukaciju morate odslušati i položiti provjeru znanja u realnom vremenu (u unaprijed najavljenom terminu). U protivnom nećete moći ostvariti bodove. 

Nakon odslušanog predavanja, klikom miša na "Iduće predavanje" pokrećete daljnju edukaciju (na samom videu ili ispod njega). 

Nakon odslušane teme (min. 80%) i provjere znanja (min. 60% točnih odgovora) ostvarujete pravo na bodove Hrvatske ljekarničke komore.

Uspješnost bodovanja će biti vidljiva na vašem profilu.

„Aktivne teme“, nakon najavljenog termina webinara, ostaju na istoj poziciji te im možete i dalje pristupiti i preuzeti materijale, no više nemožete ostvariti bodove od strane HLJK. Nakon 7 dana, teme prelaze u "Arhivu". 

Bonus bodovi

Korisnici će svakog tjedna moću ostvariti i dodatne bodove koji nisu ni na koji način vezani za bodovanje od strane Hrvatske ljekarničke komore. Prikupljene bonus bodove, korisnik može zamijeniti za artikle po želji iz ponude e-Pharma Akademije. Korisnik će prikupljati bodove prisustvovanjem na live webinaru, ali i naknadnim pregledom teme, u slučaju da nije stigao prisustvovati webinaru u najavljenom terminu.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje.

Slažem se